ריזוטו אספרגוס
ריזוטו אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, מרק עוף, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אורז סושי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז בחלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ריזוטו חזיר ואספרגוס, ריזוטו עם אספרגוס, ו ריזוטו אספרגוס.
הוראות
בסיר קטן, להביא מרק לרתיחה.
מוסיפים בצל ואורז ומבשלים, ערבוב, עד אורז הוא השחמה, על 5 דקות. מערבבים במרק, 1/2 כוס בכל פעם, ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד כמעט כל המרק נספג לפני הוספת יותר, עד אורז הוא אל דנטה, על 20 דקות; להוסיף מים חמים אם אתה צריך יותר נוזל. כ 5 דקות לפני האורז נעשה, להוסיף אספרגוס, חמאה, פרמזן ומבשלים עד אספרגוס הוא רך-פריך.