מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו ריזוטו גבינה אפוי, ריזוטו ירקות אפוי, ו פרימוורה ריזוטו אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה התחתונה ואת הצדדים של מחבת 9 אינץ ' קפיץ. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
עבור האורז: להביא את רוטב מרינרה ואורז לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום לרתיחה ומבשלים 6 דקות.
עבור רוטב בשמל: להמס את החמאה בסיר 1-ליטר על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה, 1 עד 2 דקות. בהדרגה להוסיף את החלב, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא כל הזמן, עד הרוטב הוא עבה וחלק, על 6 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את המלח ואת אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים יחד את רוטב בשמל, תערובת אורז, 1/2 כוס הפרמזן, פרושוטו ואפונה בקערה בינונית. לאט לאט לערבב את הביצים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פרושוטו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עצם הודו וצוואר הודו
תערובת עוגה טבעית באריזה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
יוצקים את התערובת למחבת הקפיץ מוכן ומכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץ
3
מקום במחבת צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
הוסף מספיק מים חמים לבוא באמצע הצד של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
אופים במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
הסר את נייר הכסף ומפזר את החלק העליון עם 1/3 כוס פרמזן הנותרים ואת פירורי הלחם. צלייה רק מספיק כדי להמיס את הגבינה וליצור קרום פריך, על 2 דקות. מגניב במשך 15 דקות. שחרר את הריזוטו מצדי המחבת על ידי הפעלת מרית מתכת דקה סביב הקצה.