ריזוטו אפונה וצדפות
מתוק Pean ו ריזוטו צדפות נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אפונה, חמאה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו שמפניה אוסטרלית וריזוטו צדפות, צדפות בטטה תפוחים, ו צדפות בגריל-בצלים מתוקים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
שים 1 אפונה כוס 1/3 כוס ציר עוף לתוך בלנדר להתמזג עד חלקה; להפריש.
מניחים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני ויוצקים 3 כפות שמן זית.
מוסיפים סלרי ושאלוט ומבשלים, ערבוב, במשך 5 דקות, עד רך. מערבבים באורז, מקפידים לצפות את כל גרגרי האורז בשמן.
מוסיפים יין ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה. מצקת ב 1 כוס של מלאי חם. באמצעות כף עץ, מערבבים בעדינות עד שרוב המניה נספגת. שמור הוספת מלאי, כוס בכל פעם, תוך ערבוב. לאחר כ -10 עד 15 דקות, לבדוק את האורז. זה צריך להיות מבושל וקרם אבל עדיין יש ביס קל אליו. (ייתכן שלא תצטרך את כל המניות.) מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בחמאה ופרמזן. בעדינות לקפל את פירה אפונה הנותרים 1 כוס אפונה שלמה. טעם לתיבול.
הסר מהחום ולכסות בזמן שאתה צורב את הצדפות.
מניחים מחבת לא מקל גדולה על חום בינוני ומוסיפים 2 כפות שמן זית ו-1 כף חמאה. ללטף את הצדפות עם מגבות נייר כדי לוודא שהם יבשים מאוד. מתבלים משני הצדדים במלח ופלפל.
הוסף צדפות למחבת, מוודא שלא צפוף, ומבשל עד שהם משחימים יפה משני הצדדים, על 4 עד 8 דקות בהתאם לגודל של הצדפות שלך.
בדוק את הריזוטו ולהוסיף קצת יותר מניה אם הוא קיבל עבה מדי. בקערה רדודה או צלחת, לעשות ערימה נחמדה של ריזוטו העליון עם 3 או 4 צדפות.
מקשטים עם סלט ירוק אביבי, פרמזן ושמן זית.