ריזוטו אפונה מתוק
המתכון ריזוטו אפונה מתוק יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. אם יש לכם פרמזן, פלפל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו ריזוטו אפונה מתוק.
הוראות
מחממים את החמאה והשמן יחד במחבת גדולה או בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והטבול עד שקוף, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים למעיל בשמן ובחמאה.
יוצקים את היין, ואז מערבבים עד שכל הנוזל נספג. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים 1 כוס מרק ומבשלים עד נספג, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מחכים עד שכל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא. המשך בתהליך זה עד שהאורז מבושל אל דנטה, כ -40 דקות. מערבבים בפרמזן, מלח ופלפל. מחית 2 כוסות של אפונה בבלנדר או מעבד מזון. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את פירה אפונה עד משולב לחלוטין, ואז את האפונה כולה הנותרים.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.