ריזוטו ארטישוק ירושלמי מאת גורדון רמזי עם צדפות
המתכון ריזוטו ארטישוק ירושלמי של גורדון רמזי עם צדפות מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם חמאה, מלח ים, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: סלט קינואה של גורדון רמזי, טיקה מסאלה של גורדון רמזי, ו קארי העוף המלזי של גורדון רמזי.