ריזוטו באטרנוט אורזו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו Butternut Orzo. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מרק עוף, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Butternut סקווש ריזוטו Orzo, ריזוטו אורזו, ו ריזוטו orzo " של מייק.
הוראות
מקום סקווש ב15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה.
טפטוף עם שמן; מפזרים מלח 1/8 כפית פלפל.
אופים ב 400° במשך 15-20 דקות או עד במכרז, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, בסיר קטן, לחמם מרק ולשמור על חם. במחבת nonstick גדולה, בצל מטגן בחמאה עד רך.
מוסיפים אורזו ושום; מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות. בזהירות לערבב 1 מרק חם כוס. מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזל נספג.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן. אפשר לנוזל לספוג בין תוספות. מבשלים עד ריזוטו הוא שמנת אורזו הוא כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ -20 דקות.)
מוסיף את עשבי תיבול, סקווש מבושל ופלפל שנותר; חום דרך.
מקשטים עם גבינה אם תרצה; מגישים מיד.