ריזוטו בייקון וכרישה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייקון כרישה ריזוטו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 370 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לך אורז arborio, ציר עוף, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו כרישה, בייקון וריזוטו אפונה, ריזוטו בייקון וכרישה, ו בייקון, ביצה וריזוטו כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מלאי 2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף כרישה, שאלוט, טימין, ושום למחבת; לטגן 4 דקות או עד מכרז. מערבבים באורז; לבשל 2 דקות. מערבבים תערובת 1/2 כוס; לבשל 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. שמור תערובת 1/3 כוס.
להוסיף תערובת הנותרים, 1/4 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד הנוזל נספג לפני הוספת יותר (כ 25 דקות בסך הכל). מערבבים במיץ לימון, חמאה, פלפל, מלח ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.
הסר מחבת מהחום. מערבבים בתערובת שמורה 1/3 כוס המניות.
מפזרים בייקון שמור ופטרוזיליה קצוצה.