ריזוטו בסגנון מילנזי (ריזוטה אלה מילנזי)
ריזוטו Milanese בסגנון (ריזוטן alla Milanese) נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 562 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך parmigiano-רג'יאנו, ציר עוף, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריזוטו alla milanese (ריזוטו בסגנון מילאנו), Asparagi alla milanese (אספרגוס בסגנון מילאנו), ו ריזוטו Alla Milanese (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לחמם את ציר העוף. תתחמם.
בסיר גדול על חום נמוך בינוני, לחמם את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל ואת sauté, ערבוב מדי פעם, רק עד רך אבל לפני כל צבע מופיע, על 5 דקות.
מוסיפים את האורז ואת זעפרן, וטוסט קל במשך 1 דקה מבלי לתת את האורז או בצל לקחת על כל צבע.
מוסיפים את היין ומבשלים עד נספגים כמעט לחלוטין.
הוסף את רוב מלאי העוף (זה צריך לבוא על 1/2 אינץ ' מעל האורז) ולהביא לרתיחה. מבשלים את הריזוטו, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג והאורז הוא אל דנטה, על 14 דקות. כמו האורז מתחיל לספוג את הנוזל, להוסיף יותר לפי הצורך.
לאחר אורז ספג כמעט את כל המרק, להסיר מן החום, להוסיף את החמאה פרמזן-רג ' יאנו, ומערבבים במרץ במשך כ 1 דקה כדי לפתח את עמילנים פני השטח. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים את הריזוטו מיד לקישוט עם חתיכת מח הבשר, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.