ריזוטו גינה
ריזוטו גינה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 296 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו אורז, פרמזן, עלי תרד עם כוסות קלות, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-98 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ריזוטו גינה, ריזוטו גינה, ו ריזוטו גינה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להביא את המרק לרתיחה בסיר בינוני.
מחממים את השמן בסיר כבד על חום נמוך בינוני ומבשלים את הבצל, ערבוב מדי פעם, עד רך, 3 עד 5 דקות.
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד נספג, על 1 דקה.
מוסיפים 3/4 כוס מרק חם, מלח וכמה טוחנים של פלפל טרי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מרק נספג. המשך להתבשל והוספת מרק חם, על 3/4 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ומאפשר מרק להיספג לפני הוספת יותר, עד שהאורז הוא כמעט רך וקרימי למראה, על 18 דקות.
מוסיפים את התרד והאפונה ומבשלים עד שהתרד נבול.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים רק עד שהירקות חמים. מערבבים בפרמזן ומרק יותר אם הריזוטו נראה עבה מדי.