קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ריזוטו גרגרי אפונה & ורמוט

ריזוטו גרגרי אפונה & ורמוט
מתכון אפונה & ורמוט דגנים 'ריזוטו יכול להתבצע בעוד כ-40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 173 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, חיטה, מקל סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: צדפות עם פירה אפונה ורוטב ורמוט, ריזוטו פארו: תבואה שלמה בריאה, ו ריזוטו אפונה.

הוראות

1
להביא 1 ליטר / 1 ליטר מים ואבקת מרק לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
אבקת מרקאבקת מרק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיף את שקיות של חיטה, מהדק אותם לתוך הנוזל עם כף עץ. מכסים את המחבת ומרתיחים על חום בינוני במשך 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חיטהחיטה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בינתיים, להמיס 50g/2oz של החמאה במחבת בגודל בינוני על חום בינוני נמוך. עצה בצלעות, שום וסלרי, ומטגנים בעדינות במשך כ 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות התרככו קצת אבל לא צבעו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים את ורמוט, להגביר את החום ואת הבועה עד שזה כמעט נעלם. תניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את שקיות של חיטה עם זוג מלקחיים ולהשאיר אותם לנקז. להטות את האפונה לתוך המניה הנותרים בסיר ומבשלים אותם במשך 2 דקות או עד חם.
מרכיבים שתצטרך
חיטהחיטה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מסננים את המניה, שומרים אותה, ומשאירים את האפונה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חותכים לפתוח את שקיות ולהטות את גרגר החיטה לתוך האפונה, ואז לגרד את התוכן של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חיטהחיטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הפרמזן, הפטרוזיליה והחמאה הנותרת, ומתבלים עם הרבה פלפל שחור לא סביר שתזדקקו לעוד מלח. החזירו את הסיר לחום נמוך ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה וה "ריזוטו" הוא מסה משוחררת וקטיפתית, המוסיפה כפית או שתיים מהמניות השמורות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.