קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

ריזוטו דיונון

ריזוטו דיונון
ריזוטו דיונון נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך אורגנו, פתיתי פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. נסו ריזוטו דיו דיונון שחור עם סרטנים בגריל, לובסטר ויניגרט בצל ירוק, ריזוטו גרגיר הנחלים עם סקמפי וסקלופס-ריזוטו aux langoustines, קרסון et coquille סנט ז'אק, ו ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטפוח דיונון יבש, ואז לחתוך גופים לאורך לרצועות 1/4 אינץ ' רחב וזרועות רבעון לאורך. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דיונוןדיונון
2
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל אורגנו, רוזמרין, פתיתי פלפל אדומים, ו 1 כפית שום, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים רצועות דיונון וזרועות וsauté, ערבוב כל הזמן, עד אטום ומסולסל, על 1 דקה. (לא לבשל יתר על המידה, או דיונון יהיה להקשיח.)
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
4
העברה למסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס משחרר דיונון מיצים.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מערבבים מיצי דיונון מקערה עם מלאי דגים בסיר ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ומשאירים רתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
דיונוןדיונון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
חום שנותר 2 כפיות שמן בסיר כבד גדול על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל שום שנותר, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב חיוור, 2 עד 3 דקות. מערבבים באורז ומבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהאורז שקוף, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד נספג. מערבבים 1 תערובת מרק רותח ומבשלים בבית רתיחה חזקה, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג. המשך לבשל בבית רתיחה חזקה והוספת מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות ולתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד האורז הוא רך אבל עדיין אל דנטה וקרם מחפש, 18 עד 20 דקות בסך הכל. (ייתכן שנשאר מרק בשר.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מערבבים דיונון ופטרוזיליה ומבשלים רק עד מחומם דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
דיונוןדיונון
9
מוסיפים מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
10
כל מנה על 386 קלוריות 4 גרם שומן.
11
עצמי