ריזוטו דיונון
ריזוטו דיונון נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך אורגנו, פתיתי פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. נסו ריזוטו דיו דיונון שחור עם סרטנים בגריל, לובסטר ויניגרט בצל ירוק, ריזוטו גרגיר הנחלים עם סקמפי וסקלופס-ריזוטו aux langoustines, קרסון et coquille סנט ז'אק, ו ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed) (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח דיונון יבש, ואז לחתוך גופים לאורך לרצועות 1/4 אינץ ' רחב וזרועות רבעון לאורך. מתבלים במלח ופלפל.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל אורגנו, רוזמרין, פתיתי פלפל אדומים, ו 1 כפית שום, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים רצועות דיונון וזרועות וsauté, ערבוב כל הזמן, עד אטום ומסולסל, על 1 דקה. (לא לבשל יתר על המידה, או דיונון יהיה להקשיח.)
העברה למסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס משחרר דיונון מיצים.
מערבבים מיצי דיונון מקערה עם מלאי דגים בסיר ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ומשאירים רתיחה חשופה.
חום שנותר 2 כפיות שמן בסיר כבד גדול על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל שום שנותר, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב חיוור, 2 עד 3 דקות. מערבבים באורז ומבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהאורז שקוף, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד נספג. מערבבים 1 תערובת מרק רותח ומבשלים בבית רתיחה חזקה, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג. המשך לבשל בבית רתיחה חזקה והוספת מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות ולתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד האורז הוא רך אבל עדיין אל דנטה וקרם מחפש, 18 עד 20 דקות בסך הכל. (ייתכן שנשאר מרק בשר.)
מערבבים דיונון ופטרוזיליה ומבשלים רק עד מחומם דרך, על 1 דקה.
מוסיפים מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
כל מנה על 386 קלוריות 4 גרם שומן.