כמון וריזוטו סקווש חמאה בטעם זעפרן עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חוטי זעפרן, מרק ירקות, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריזוטו זעפרן עם דלורית, ריזוטו זעפרן עם דלורית, ו סקווש וריזוטו זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 218°. לקלף וקוביות דלורית לקוביות 1-1 / 2 אינץ'. בקערה, לזרוק את דלעת חתוך לקוביות דבשה, סירופ תירס קל, מלח, כף שמן זית, אבקת כמון ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
2
מברשת תבנית אפייה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את חתיכות סקווש butternut בלי צפיפות אותם. צלי במשך 20-30 דקות, עד מעט השחמה ו softened.In מרגמה ועלי, לטחון את חוטי הזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף כ 1/4 כוס מים. שמור על כף של וכתוצאה מכך liquid.In סיר עמוק, לטגן את שיני שום טחון בשמן הנותר עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים 2 כפות חמאה ומוסיפים את השאלוט; מערבבים עד הזהב אור.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הפסטה והאורז. החמאה צריכה לכסות את כל הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים 1 כוס מרק חם ונוזל הזעפרן. מערבבים כל הזמן.לאחר הבאת הנוזל לרתיחה, להוסיף אבקת גבינת פרמזן ולהוריד את החום בינוני נמוך במשך כ 15 עד 20 דקות. מתבלים עם אבקת פטריות וכף שמיר. בדוק את הנוזל מעת לעת להוסיף 1/4 כוס המניות כאשר כל הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
8
תן לרתוח עוד 15 דקות.כשהאורז כמעט מבושל, מוסיפים את הדלעת החמאה, את נוזל הזעפרן הנותר ואת שאר החמאה. התאימו את התיבול עם יותר מלח (במידת הצורך) ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
בואו לשבת במשך כ 5 דקות.
10
מפזרים יותר שמיר וזרעי דלעת קלויים ומגישים מיד.בתאבון!