קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

ריזוטו דלעת

ריזוטו דלעת
ריזוטו דלעת הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה חמאה, עופות תיבול עוף, שום שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מובא אליכם על ידי לורנס האחרונה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, ריזוטו ברווז ודלעת עם זרעי דלעת מתובלים, ריזוטו דלעת, ו ריזוטו דלעת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה עם צדדים גבוהים מעל חום בינוני. ממיסים חמאה ובצל לטגן עד שקוף, 4 דקות. מערבבים שום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים אורז arborio ומערבבים למעייל את כל הגרגרים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים את מחית הדלעת וכוס אחת של ציר עוף, כמו גם את כל התבלינים. מערבבים עד שהמים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
4
המשך בצורה זו עד שלא נשאר מניה וריזוטו עבה.
מרכיבים שתצטרך
5
ממש לפני ההגשה, להוסיף גבינה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים מיד עם יותר גבינה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ריזוטו בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.