ריזוטו דלעת
ריזוטו דלעת הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה חמאה, עופות תיבול עוף, שום שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מובא אליכם על ידי לורנס האחרונה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, ריזוטו ברווז ודלעת עם זרעי דלעת מתובלים, ריזוטו דלעת, ו ריזוטו דלעת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים מחבת גדולה עם צדדים גבוהים מעל חום בינוני. ממיסים חמאה ובצל לטגן עד שקוף, 4 דקות. מערבבים שום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
יוצקים אורז arborio ומערבבים למעייל את כל הגרגרים בחמאה.
יוצקים את מחית הדלעת וכוס אחת של ציר עוף, כמו גם את כל התבלינים. מערבבים עד שהמים נספגים.
המשך בצורה זו עד שלא נשאר מניה וריזוטו עבה.
ממש לפני ההגשה, להוסיף גבינה ושמנת.
מגישים מיד עם יותר גבינה, אם תרצה.