קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

ריזוטו דלעת

ריזוטו דלעת
ריזוטו דלעת עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 220 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 65 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, דלעת ® של ליבי, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ריזוטו ברווז ודלעת עם זרעי דלעת מתובלים, ריזוטו דלעת, ו ריזוטו דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מים, יין ובוליון בכוס מדידה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגיםמרק דגים
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
2
שמן חום במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בצל ושום; מבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 4 דקות או עד הבצל רך. מערבבים באורז; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות. מערבבים בדלעת וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
אורזאורז
4
מערבבים תערובת 1 כוס מרק. להפחית את החום בינוני; להמשיך להוסיף תערובת מרק, 1 כוס בכל פעם, המאפשר לכל תוספת להיספג לפני הוספת מרק יותר. אורז צריך להיות רך אבל מוצק לנשיכה ותערובת צריך להיות שמנת. זה צריך לקחת 20 עד 25 דקות. מערבבים גבינה וחמאה עד מומס. מתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
מרקמרק
אורזאורז

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.