ריזוטו דלעת חמאה
ריזוטו דלעת חמאה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 596 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, פלפל, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ביין הלבן היבש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. הציון הזה די טוב. נסו ריזוטו דלעת חמאה, ריזוטו דלעת חמאה, ו ריזוטו דלעת חמאה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את החמאה והמרווה בסיר לחץ של 6 ליטר על אש בינונית-גבוהה עד שהחמאה מתחילה להשחים מעט, בערך 1 דקה.
מוסיפים את הדלעת, הבצל, השום ו -1 כפית מלח. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -5 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים עד שהגרגירים מצופים באופן אחיד. מערבבים פנימה את היין, המרק ו -2 כוסות המים.
מוסיפים את קליפת הפרמזן, אם רוצים. נעל את המכסה במקומו, הגביר את האש לגובה והביא את הכיריים ללחץ גבוה. מנמיכים את האש לשמירה על לחץ גבוה ומבשלים 3 דקות.
הסר מהאש והשתמש בשסתום השחרור המהיר כדי להוריד את הלחץ בהתאם להוראות היצרן.
הסר בזהירות את מכסה סיר הלחץ. מחק את קליפת הפרמזן, אם משתמשים.
מוסיפים את הגאודה הקצוצה ומערבבים עד שהגבינה נמסה והריזוטו מסמיך מעט. מתבלים במלח ופלפל ואז מערבבים פנימה את הארוגולה.