ריזוטו דלעת סקווש
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ריזוטו דלעת סקווש, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש.
הוראות
מרק חום בסיר בגודל בינוני ולשמור חם על חום נמוך.
מבשלים בצל ודלעת בחמאה: להמיס 4 כפות חמאה בסיר גדול; מוסיפים בצל ודלעת חמאה. מבשלים מעל חום בינוני עד הבצל שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים אורז לבצל ולסקווש. לבשל 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד עד היין נספג על ידי האורז או התאדה.
להוסיף כמה מצקות של מרק, רק מספיק כדי בקושי לכסות אורז. מבשלים מעל חום בינוני עד מרק נספג.
המשך בישול, ערבוב אורז מספיק כדי לשמור אותו מלהידבק למחבת, הוספת קצת מרק בכל פעם, בישול ערבוב עד הנוזל נספג, והאורז הוא רך אבל עדיין המשרד לנשוך, על 15 עד 20 דקות.
הדקות האחרונות של בישול, להוסיף כף הנותרים של חמאה, 1/2 כוס פרמזן, עירית. בשלב זה האורז צריך להיות עקביות שמנת.
מוסיפים מלח לפי הטעם. (כמות המלח שתוסיפי תהיה תלויה במלח שהמרק שלך היה מלכתחילה. אני בדרך כלל מוסיף לפחות כפית מלח, לפעמים יותר.)
מגישים עם שנותר פרמזן מגורר.