תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו דלעת סקווש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 509 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לך אורז arborio, אגוז מוסקט, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ריזוטו דלעת סקווש, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להביא מלאי 1 ליטר בתוספת 1 כוס מים לרתיחה בסיר רוטב ואז להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
מלאי
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מחממים מחבת בינונית עד בינונית בחום גבוה עם שמן זית כתית מעולה. כאשר אדוות שמן, להוסיף את הבצל ושום לרכך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים אורז וטוסט 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
אורז
5
מוסיפים יין ומבשלים אותו לחלוטין, ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 דקות. מצקת במלאי במרווחים, כמה מצקות בכל פעם. אפשר לנוזלים להתאדות בכל פעם. ריזוטו יבשל 18 דקות, סך הכל, מן התוספת הראשונה של נוזל. להפשיר את הסקווש במיקרוגל בצלחת כדי לאסוף כל נוזלים. מערבבים את הדלעת לתוך האורז את 3 הדקות האחרונות של זמן הבישול. מתבלים עם אגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם. ברגע האחרון של זמן הבישול, מערבבים את החמאה בחתיכות קטנות, מרווה וגבינה, לשרת.