ריזוטו דלעת-שיטאקי עם פנצ'טה וצנוברים
המתכון ריזוטו דלעת שיטאקי עם Pancetan וצנוברים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 482 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . גשו לסופר וקנו כובעי פטריות שיטאקי, מחית דלעת, מניית עוף ללא מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו שעועית ירוקה עם פנקטן וצנוברים, Farfalle עם פנצ'טה, צנוברים, ומרווה, ו פסטה עם אספרגוס, פנצ'טה וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא ציר עוף ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני. שמור על חום נמוך. הגדר בצד 1/4 כוס תערובת של מניות חמות.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף pancetta; לבשל 5 דקות או עד פריך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מבשלים 6 דקות או עד למכרז. מערבבים אורז ומרווה; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין; מבשלים 30 שניות או עד שנוזל נספג. מערבבים 1 1/4 תערובת של כוסות ומלח; לבשל 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף תערובת הנותרים, 3/4 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של המניה נספג לפני הוספת יותר (כ 22 דקות בסך הכל).
הסר מהחום; מערבבים בדלעת, מסקרפונה, עירית ופלפל. מערבבים בתערובת מניות שמורות לפי הצורך עד ריזוטו הוא עקביות הרצוי. כפית 1 ריזוטו כוס לתוך כל אחד 4 קערות; מפזרים באופן שווה עם צנוברים.