ריזוטו דלעת-שיטאקי עם פנקטה וצנוברים
המתכון ריזוטו דלעת-שיטאקי עם פנצ'טן וצנוברים מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט אדיר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 482 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. לכו לחנות ואספו אורז ארבוריו, מלח כשר, פלפל גרוס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. עם כפית ציון 63%, המנה הזו טובה. נסו ריזוטו דלעת-שיטאקי עם פנצ'טן וצנוברים, פסטה עם אספרגוס, פנקטה וצנוברים, ו פפרדל עם פנקטה, ברוקולי וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו ציר עוף ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני. שמור על חום על אש נמוכה. מניחים בצד 1/4 כוס תערובת ציר חמה.
מחממים סיר גדול על אש בינונית. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים פנקטה; מבשלים 5 דקות או עד שהם פריכים, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מבשלים 6 דקות או עד שהם רכים. מערבבים אורז ומרווה; לבשל 1 דקה, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין; מבשלים 30 שניות או עד שנוזל נספג. מערבבים פנימה 1 1/4 כוסות תערובת ציר ומלח; מבשלים 4 דקות או עד שנוזל כמעט נספג, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים את תערובת הציר שנותרה, 3/4 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד עד שכל מנת ציר נספגת לפני שמוסיפים עוד (בערך 22 דקות בסך הכל).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה דלעת, מסקרפונה, עירית ופלפל. מערבבים פנימה תערובת מלאי שמורה לפי הצורך עד שהריזוטו רצוי בעקביות. כף 1 כוס ריזוטו לכל אחת מ -4 קערות; מפזרים באופן שווה צנוברים.