ריזוטו הודו ופטריות
ריזוטו הודו ופטריות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך בצל, יום אחרי המניה טורקיה, פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו ריזוטו פטריות הודו, ריזוטו פטריות הודו, ו ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מלאי לרתיחה בחום overmedium סיר בינוני. להפחית את החום לנמוך. לכסות ולשמור חם.
בינתיים, להמיס 3 כפות חמאה potover גדול חום בינוני עד שהוא מתחיל קצף.
אדוניון. Sauté, ערבוב מדי פעם, עד בצל issoft שקוף רק מתחיל turngolden, על 5 דקות.
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, וכל נוזל שוחרר התאדה, 5-7 דקות.
מוסיפים אורז, מערבבים למעיל.
להוסיף 1/2 כוס מלאי חם ומערבבים כל הזמן עד הנוזל נספג.המשך הוספת מלאי על ידי 1/2-כוס מלאה, בוחשכל הזמן, עד אורז הוא רך אבל עדיין מוצק הנשיכה, על 20 דקות.
להוסיף שאריות turkeymeat, אם באמצעות; מערבבים לשלב לחםבאמצעות, הוספת מלאי קטן או מים אם יש צורךכדי לשמור על שמנת תערובת, כ 3 דקות.
מערבבים פרמזן הנותרים 1 כפות butterinto ריזוטו. העונה לפי הטעם עם מלח וpepper. מחלקים בין קערות חמות.
Garnishwith פטרוזיליה קצוצה.