קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

ריזוטו זעפרן עם דלורית

ריזוטו זעפרן עם דלורית
ריזוטו זעפרן עם Butternut סקווש נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורז, שמן זית, פנצ'טה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו ריזוטו זעפרן עם דלורית, ריזוטו דלורית בטעם כמון וזעפרן, ו סקווש וריזוטו זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקלף את הדלורית, להסיר את הזרעים, לחתוך אותו לקוביות 3/4 אינץ'. אתה צריך בערך 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת סקוושדלעת סקווש
זרעיםזרעים
3
מניחים את הסקווש על מחבת סדין וזורקים אותו עם שמן זית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. צלוי במשך 25 עד 30 דקות, זורק פעם אחת, עד מאוד רך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
סקוושסקווש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בינתיים, לחמם את ציר העוף בסיר קטן מכוסה. תשאיר את זה על אש נמוכה להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
בסיר בעל תחתית כבדה או בתנור הולנדי, ממיסים את החמאה ומוסיפים את הפנצ ' טה והאלוט בחום בינוני-נמוך במשך 10 דקות, עד שהאלוט שקוף למחצה אך לא שחום.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
שאלותשאלות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
6
מוסיפים את האורז ומערבבים כדי לצפות את הדגנים עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
דגניםדגנים
אורזאורז
7
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
8
להוסיף 2 מצקות מלאות של מלאי האורז בתוספת זעפרן, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. מערבבים, ומבשלים עד המניה נספגת, 5 עד 10 דקות. המשך להוסיף את המניה, 2 מצקות בכל פעם, ערבוב כל כמה דקות. בכל פעם, לבשל עד התערובת נראית קצת יבש, ואז להוסיף יותר מניות. המשך עד האורז מבושל דרך, אבל עדיין אל דנטה, על 30 דקות בסך הכל. את החום, להוסיף קוביות סקווש קלויים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
זעפרןזעפרן
פלפלפלפל
סקוושסקווש
מלאימלאי
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
מערבבים היטב ומגישים.