קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

ריזוטו זעפרן עם שרימפס ופיסטוקים

ריזוטו זעפרן עם שרימפס ופיסטוקים
אם יש לכם פיסטוקים, שמן זית, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ריזוטו זעפרן עם שרימפס ופיסטוקים, זעפרן וריזוטו שרימפס, ו מולים, צדפות ושרימפס עם ריזוטו זעפרן ועוגת זית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם את מלאי העוף בסיר בגודל בינוני על אש בינונית. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר 1/2 כוס המניה לקערה קטנה ומערבבים את חוטי הזעפרן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
הגדר מחבת מעל חום בינוני ולהוסיף את הפיסטוקים הפגועים. טוסט בקצרה עד חם, 15 עד 30 שניות (לצפות בהם בזהירות, כפי שהם עלולים לשרוף).
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
הסר פיסטוקים ולהניח בצד. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, בערך לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
5
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את הבצל והמלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד חתיכות בצל רכות אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל חתיכה הופכת שקוף ללבן חלבי.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
תוסיף את היין. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהאורז סופג את רוב הנוזל. באמצעות מצקת, להעביר 1 כוס המניות לסיר. מערבבים מדי פעם עד שרוב הנוזל נספג. חזור על התהליך עד שיוספו חמש כוסות. ואז לשפוך את מלאי זעפרן ומערבבים היטב עד זה נספג בעיקר. אם האורז עדין אבל עדיין עם נשיכה קלה במרכז, אתה גמור. אם יש לו יותר של קראנץ', לשמור על הוספת 1/2 כוס נוספת של מלאי עד אורז נעשה. ריזוטו צריך להיות חצוף, לא גושי מדי, אז להוסיף מרק נוסף אם אתה צריך לדלל אותו ברגע שהאורז נעשה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מערבבים שרימפס, חמאה, חצי פרמזן, וחצי הפיסטוקים. כסה את הסיר וכבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
תן לו לנוח עד החום שיורית לחלוטין מבשל שרימפס, 2 עד 3 דקות. מתבלים עם כמה סדקים של פלפל שחור, ואם יש צורך, עוד מלח. דק עד ריזוטו הוא עסיסי מספיק כדי ליצור שכבה שטוחה על צלחת מבלי להתקבץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
11
מגישים בקערות חמות או צלחות עם קמצוץ נוסף של גבינה ופיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ