ריזוטו ירקות אפוי
המתכון ריזוטו ירקות אפוי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 473 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית, שמן זית, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו ריזוטו ירקות, ריזוטו ירקות קלוי, ו ריזוטו נקניקיות וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 204°. תרסיס 2 1/2-תבשיל ליטר עם ספריי בישול. ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, מחממים שמן זית על חום בינוני.
מוסיפים בצל, שום, פטריות ורוזמרין. מבשלים 3 עד 5 דקות מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות להתחיל להתרכך.
מוסיפים אורז. לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק ויין; חום לרתיחה.
הסר מהחום; לשפוך לתוך תבשיל.
אופים 15 דקות. מערבבים שעועית ירוקה, פלפלים קלויים ו 1/2 כוס הגבינה. מכסים; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד הנוזל נספג ואורז הוא מכרז. מערבבים הנותרים 1/2 כוס גבינה.