ריזוטו ירקות קיץ
ריזוטו ירקות קיץ הוא מתאבן ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה פשוט מתכונים דורש שמן זית כתית נוספת, חמאה, arborio, ועלי בזיליקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריזוטו לימון וירקות קיץ, ריזוטו קיץ, ו ריזוטו קיץ.
הוראות
מחממים את המים: מביאים את המים לרתיחה בסיר קטן.
שום מטוגן ואורז בשמן זית: בסיר אחר מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה. כאשר שמן הזית הוא מנצנץ חם, מוסיפים את השום ואת sauté עד ריחני, כ 30 שניות.
מערבבים את האורז ואת המעיל עם שמן זית. Sauté, ערבוב כל הזמן, במשך 2-3 דקות, בשלב זה האורז יתחיל להריח אגוזים.
מוסיפים את היין הלבן לאורז ומערבבים. מנקודה זו ואילך, אתה תהיה ערבוב אורז ריזוטו כמעט כל הזמן. לאחר דקה או שתיים האורז ספג את היין וכאשר אתה מערבבים, הכף תשאיר פסים על החלק התחתון של המחבת.
התחל להוסיף מים, כוס בכל פעם:
מוסיף כוס המים החמים לסיר.
תוסיף קמצוץ מלח נדיב. מערבבים עד שהמים נספגו על ידי האורז והכפית שלך שוב משאיר שובל בתחתית המחבת.
הוסף עוד כוס מים חמים וחזור.
מוסיפים את התירס ופלפל הפעמון: כאשר כוס המים השנייה נספגת, מוסיפים את התירס ופלפל הפעמון האדום.
מוסיפים עוד כוס מים ומערבבים עד שהוא נספג.
חזור עם עוד כוס מים ועוד קמצוץ בריא של מלח.
מערבבים את הבצל הירוק ופרמזן: עד עכשיו האורז צריך להיות קרוב להיעשות; זה צריך להיות מבושל לחלוטין אבל עדיין אל דנטה, קצת מוצק, לא רך לחלוטין. כאשר האורז מגיע לשלב זה, מערבבים את הבצל הירוק ופרמזן מגוררת.
כאשר המים נספגו לחלוטין, להוסיף קצת יותר מים כך ריזוטו הוא רופף. הריזוטו צריך למלא קערה, לא לשבת על צלחת.
מערבבים את הבזיליקום והחמאה, ומפזרים פלפל שחור לפי הטעם. ברגע שהחמאה נמסה, הגישו מיד.