קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

ריזוטו ירקות קיץ

ריזוטו ירקות קיץ
ריזוטו ירקות קיץ הוא מתאבן ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה פשוט מתכונים דורש שמן זית כתית נוספת, חמאה, arborio, ועלי בזיליקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריזוטו לימון וירקות קיץ, ריזוטו קיץ, ו ריזוטו קיץ.

הוראות

1
מחממים את המים: מביאים את המים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
שום מטוגן ואורז בשמן זית: בסיר אחר מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה. כאשר שמן הזית הוא מנצנץ חם, מוסיפים את השום ואת sauté עד ריחני, כ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מערבבים את האורז ואת המעיל עם שמן זית. Sauté, ערבוב כל הזמן, במשך 2-3 דקות, בשלב זה האורז יתחיל להריח אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1
מוסיפים את היין הלבן לאורז ומערבבים. מנקודה זו ואילך, אתה תהיה ערבוב אורז ריזוטו כמעט כל הזמן. לאחר דקה או שתיים האורז ספג את היין וכאשר אתה מערבבים, הכף תשאיר פסים על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
התחל להוסיף מים, כוס בכל פעם: 
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מוסיף כוס המים החמים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
תוסיף קמצוץ מלח נדיב. מערבבים עד שהמים נספגו על ידי האורז והכפית שלך שוב משאיר שובל בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף עוד כוס מים חמים וחזור.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
מוסיפים את התירס ופלפל הפעמון: כאשר כוס המים השנייה נספגת, מוסיפים את התירס ופלפל הפעמון האדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
7
מוסיפים עוד כוס מים ומערבבים עד שהוא נספג.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
חזור עם עוד כוס מים ועוד קמצוץ בריא של מלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מערבבים את הבצל הירוק ופרמזן: עד עכשיו האורז צריך להיות קרוב להיעשות; זה צריך להיות מבושל לחלוטין אבל עדיין אל דנטה, קצת מוצק, לא רך לחלוטין. כאשר האורז מגיע לשלב זה, מערבבים את הבצל הירוק ופרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
כאשר המים נספגו לחלוטין, להוסיף קצת יותר מים כך ריזוטו הוא רופף. הריזוטו צריך למלא קערה, לא לשבת על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מערבבים את הבזיליקום והחמאה, ומפזרים פלפל שחור לפי הטעם. ברגע שהחמאה נמסה, הגישו מיד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.