ריזוטו כרובית עם ברי ושקדים
ריזוטו כרובית עם ברי ושקדים עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 589 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, מרק ירקות, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברי עם שקדים, ברי אפוי בפילו עם ריבה ושקדים, ו ברי אפוי עם דבש ושקדים פרוסים.
הוראות
להביא מרק, מים, וזרעי קורנית לרתיחה חשופה בסיר בינוני.
בינתיים, חמאת חום ושמן 1 כף בסיר כבד 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה עד הקצף שוככת, ואז כרובית sauté עם מלח 1/4 כפית עד חום פריך-מכרז וזהוב, על 6 דקות.
מוסיפים עלי טימין ו sauté 1 דקה.
להוסיף שמן כפות הנותרים למחבת, ולאחר מכן להוסיף אורז ומבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מוסיפים יין ומבשלים במהירות, ערבוב, עד היין נספג, על 1 דקה.
מוסיפים 1/2 כוס מרק חם ומבשלים בזריזות, ערבוב, עד מרק נספג. המשך רותח ומוסיף מרק חם, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ומחכה עד כל תוספת נספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רק רך ונראה שמנת, 18 עד 22 דקות. (יהיו שאריות מרק.)
מערבבים כרובית, ברי, ומלח ופלפל לפי הטעם. רזה עם כמה מרק שנותר אם תרצה.