ריזוטו לימון עם Margherita® Prosciutto ושרימפס
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם גבינת רומנו, ארוגולה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. מתכונים דומים: ריזוטו ריקוטה לימון עם אספרגוס, אפונה, פרושוטו, כדורי ריזוטו מרגריטה, ו שרימפס עטוף פרושוטו עם קוסקוס לימון.
הוראות מחממים ציר עוף במחבת נפרדת.
בסיר 4 ליטר גדול, מחממים שמן זית על חום בינוני.
סאוט שאלוט ופרושוטו במשך 3 דקות.
להוסיף שום; לטגן במשך 2 דקות.
תגביר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים אורז וגרידת לימון, מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מיץ לימון ויין עד מופחת.
הוסף 8-עוז אחד. מצקת עוף לאורז עד שנספג. שמור את האורז רק מבשלים; להמשיך את התהליך במשך 10 עד 15 דקות.
תוסיף שרימפס לפני המצקת האחרונה.
מוסיפים חמאה וגבינת רומנו, מערבבים היטב.
מניחים בקערה הגשה העליון עם ארוגולה טרייה ופטרוזיליה.
מרכיבים מנות :
454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. אורז Arborio 4 שרימפס וורידים ארוגולה טרייה לקישוט 6 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' גרוטאות טריות 946 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר ציר עוף חם 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יין לבן יבש, כמו פינו גריג'יו 2 ציפורן שום, קצוץ 1 לימון, מקונן ומיץ 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי) 1 2 כפיות אבקת שום פטרוזיליה קצוצה 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פרוסות ויוליה Margherita® prosciutto 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. (26 עד 30 לספור) שרימפס גלם, קלופים ו deveined 113 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. גבינת רומנו מגוררת טרי 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שאלוט קצוץ או בצל אדום