קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

ריזוטו לימון עם ברוקולי

ריזוטו לימון עם ברוקולי
המתכון ריזוטו לימון עם ברוקולי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 148 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ברוקולי, מרק עוף נוסף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. הציון הזה די טוב. נסו ריזוטו ברוקולי וצ'דר, ריזוטו ברוקולי-צ'דר, ו ריזוטו ראבה נקניק וברוקולי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר גדול מחממים מרק ושומרים על חום. במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול, הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
דַק-דַק-
2
מוסיפים אורז וקליפת לימון; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
אפונה גויה®אפונה גויה®
3
מנמיכים את האש; מערבבים יין. מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים. מערבבים בזהירות 1 כוס מרק חם; מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים. מערבבים ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. אפשר לנוזל להיספג בין התוספות. מבשלים עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ -20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מפזרים טימין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
צבע: אדום ארגמני עמוק אך בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי ומורכב במיוחד עם ניחוחות של דובדבנים ופטל בליווי הצללות קלות ומתובלות.טעם: ההשפעה בפה היא חותכת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבהם אלה רכים ומעוגלים היטב בולטים. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.מסקנות: מי שטוען שקיאנטי קלאסיקו הוא יין דוקרני ומחוספס ישנה את דעתו לאחר שטעם את שנת 1999, שמוכן לשתייה כעת אך ישתפר עוד חמש שנים לפחות.אלכוהול: 13.5% לפי נפח