ריזוטו לימון עם ברוקולי
המתכון ריזוטו לימון עם ברוקולי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 148 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ברוקולי, מרק עוף נוסף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. הציון הזה די טוב. נסו ריזוטו ברוקולי וצ'דר, ריזוטו ברוקולי-צ'דר, ו ריזוטו ראבה נקניק וברוקולי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול מחממים מרק ושומרים על חום. במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול, הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מוסיפים אורז וקליפת לימון; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות.
מנמיכים את האש; מערבבים יין. מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים. מערבבים בזהירות 1 כוס מרק חם; מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים. מערבבים ברוקולי.
מוסיפים את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. אפשר לנוזל להיספג בין התוספות. מבשלים עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ -20 דקות).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה ומיץ לימון.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
![פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו]()
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
צבע: אדום ארגמני עמוק אך בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי ומורכב במיוחד עם ניחוחות של דובדבנים ופטל בליווי הצללות קלות ומתובלות.טעם: ההשפעה בפה היא חותכת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבהם אלה רכים ומעוגלים היטב בולטים. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.מסקנות: מי שטוען שקיאנטי קלאסיקו הוא יין דוקרני ומחוספס ישנה את דעתו לאחר שטעם את שנת 1999, שמוכן לשתייה כעת אך ישתפר עוד חמש שנים לפחות.אלכוהול: 13.5% לפי נפח