קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ריזוטו ממילאנו עם בייקון, כרישה ועגבניות וביצים

ריזוטו ממילאנו עם בייקון, כרישה ועגבניות וביצים
מתכון ריזוטו ממילאנו עם בייקון, כרישה ועגבניות וביצים מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 851 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אורז, בזיליקום קרוע, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ריזוטו alla milanese (ריזוטו בסגנון מילאנו), ריזוטו Milanese בסגנון (ריזוטן alla Milanese), ו ביצים אפויות עם כרישה, עגבניות ופרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא את ציר העוף, 1 כוס מים ואת הזעפרן לרתיחה בסיר, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
זעפרןזעפרן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
חתוך את השורשים ואת החלקים הירוקים הכהים של הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
חותכים את הכרישות לחצי לאורכו במרכז, ואז דק מאוד לחתוך אותם לרוחב. יש לשטוף את הכרישה בכמה שינויים של מים קרים, ולאחר מכן לנקז יבש לטפוח במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
מחממים את EVOO בסיר עם תחתית מעוגלת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיף את pancetta או בייקון ומבשלים עד כמה השומן שניתנו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
מוסיפים את הכרישה ומערבבים עד מתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מוסיף את השום ואת העונה עם מלח ופלפל, ואז לבשל, ערבוב, על 1 יותר דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את האורז ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
9
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל נספג. התחל להוסיף את המניה עוף חם, כמה מצקות בכל פעם, ערבוב כל הזמן בישול עד הנוזל נספג לפני הוספת יותר. המשך הוספת מלאי ובישול עד האורז הוא אל דנטה, על 18 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
כאשר הריזוטו עומד לעשות, להמיס 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני, ואז לבשל את הביצים מעל קל או שמש בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
חותכים את 2 כפות הנותרים חמאה לחתיכות קטנות ולהוסיף אותו לריזוטו, ערבוב עד מומס. מערבבים את הגבינה ואת העגבניות, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
מגישים את הריזוטו בקערות רדודות העליון עם ביצים מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מקשטים עם פטרוזיליה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות