ריזוטו מתוק עם חלב חמאה וסולטנאס
המתכון ריזוטו מתוק עם חלב חמאה וסולטנאס מוכן בסביבות 50 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. לך לחנות ותביא את סולטאנה, מקל קינמון, חלב-חמאה מתורבת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: ריזוטו עם רדיקיו, סולטנאס וצנוברים, סלסה חריפה עם סולטנות, ו עוף ארומטי עם סולטנות.
הוראות
מניחים את הסולטנים בקערה קטנה, ומכסים אותם באמרטו. אפשר להם להשרות את הליקר בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.
יוצקים חלב וחמאה יחד בסיר 2 ליטר. זרוק את התבלינים לתוך החלב, ומערבבים בדבש. לחמם את החומרים הנוזליים על אש בינונית נמוכה במשך 10 דקות, דואג לא לתת להם לרתוח.ממיסים חמאה במחבת רחבה על אש בינונית-נמוכה. כאשר הוא מקציף, מערבבים את האורז. מערבבים את האורז לעתים קרובות עד הקצוות שלה להיות שקוף מעט, ולאחר מכן מערבבים בגוון כתום. מערבבים את הסולטנים ואמרטו. עובד 1/2 כוס בכל פעם, מסננים את החלב דרך מסננת בסדר רשת לתוך האורז שלך. מערבבים את האורז ללא הרף עד שכל הנוזל נספג, ולאחר מכן מסננים את החלב שנותר - 1/2 כוס בכל פעם - לתוך האורז עד שהוא נספג. מערבבים את מיץ התפוזים לתוך האורז, וממשיכים לערבב עד שכל הנוזל נספג והאורז רך ומבושל דרך.