ריזוטו נקניק וירקות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו ריזוטו נקניק וירקות. מתכון זה מכין 7 מנות עם 535 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, אספרגוס, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. ציון זה הוא סופר. מתכונים דומים: ריזוטו נקניק וירקות, ריזוטו ירקות, ו ריזוטו ירקות יומיומי.
הוראות
בתנור הולנדי או בסיר גדול מבשלים נקניק על אש בינונית-גבוהה עד שכבר לא ורוד ומשחים קלות.
מוסיפים שמן, בצל ופטריות, ממשיכים לבשל 2-3 דקות או עד שהם רכים. הפחיתו את החום לבינוני-נמוך.
בינתיים, בסיר נפרד, מבשלים ציר ועשבי תיבול טריים עד שהם מוכנים לשימוש.
לתערובת הבשר, מוסיפים אורז, ממשיכים לערבב עד שהאורז חם ומצופה בשמן.
מוסיפים יין וממשיכים לערבב עד שהנוזל נספג.
הסר עשבי תיבול מן המקל. בעזרת מצקת מוסיפים לאורז כ-1/2 כוס ציר חם בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד לאחר כל תוספת עד שנוזל נספג. כשנותרו כ -1 1/2 כוסות ציר, הוסיפו אפונה, מלח ופלפל, ערבבו בעדינות.
הריזוטו נעשה כאשר כל הציר נספג, האורז קרמי במראהו ויציב אך רך לנגיסה, (בערך 20-25 דקות בסך הכל).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינת פרמזן.
כף לקערות והגיש עם גבינת פרמזן נוספת, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
קאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום אודם עז. הזר שלו משלב את הניחוחות הפירותיים האופייניים של סנגיובזה (כמו אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם תווי העץ האלגנטיים. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מצוין בין חומציות לטאנינים מתוקים. יין מזדקן, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר הקצירזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה והאופייניות שלה מרוממים בצורה מושלמת גם על ידי גבינות מיושנות.