קושיקשה
מוכן ב44 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

ריזוטו נקניק ותרד

ריזוטו נקניק ותרד
נקניק וריזוטו תרד יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך שאלוט, מלח, נקניק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ריזוטו נקניק עם תרד ועגבניות, ריזוטו, שעועית ומרק נקניק, ו ריזוטו עגבניות ונקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מרק ו 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן (לא להרתיח); לשמור על חום נמוך חם.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
3
הוסף שמן; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים מלח ופטריות למחבת; מבשלים 8 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר פטריות מחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף נקניק למחבת, ומבשל במשך 3 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
7
להוסיף שאלוט ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים אורז; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין, ומבשלים עד שהנוזל נספג כמעט, משפשפים את המחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
9
מערבבים תערובת 1 כוס מרק; לבשל 2 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
10
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של תערובת מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 30 דקות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
11
הסר מחבת מהחום.
12
מוסיפים פטריות ותרד; מערבבים עד wilts תרד. למעלה באופן שווה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
13
מגישים באופן מיידי.