ריזוטו נקניק ותרד
נקניק וריזוטו תרד יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך שאלוט, מלח, נקניק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ריזוטו נקניק עם תרד ועגבניות, ריזוטו, שעועית ומרק נקניק, ו ריזוטו עגבניות ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק ו 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן (לא להרתיח); לשמור על חום נמוך חם.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים מלח ופטריות למחבת; מבשלים 8 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם.
הסר פטריות מחבת, ולהניח בצד.
הוסף נקניק למחבת, ומבשל במשך 3 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
להוסיף שאלוט ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להפחית חום בינוני.
מוסיפים אורז; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין, ומבשלים עד שהנוזל נספג כמעט, משפשפים את המחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מערבבים תערובת 1 כוס מרק; לבשל 2 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף תערובת מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של תערובת מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 30 דקות בסך הכל).
מוסיפים פטריות ותרד; מערבבים עד wilts תרד. למעלה באופן שווה עם גבינה.