קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

ריזוטו סרטן ואספרגוס

ריזוטו סרטן ואספרגוס
ריזוטו סרטן ואספרגוס יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם אורז arborio, גבינת פרמזן, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. נסו ריזוטו סרטן המלך, עוגות סרטן ריזוטו ממילאנו, ו ריזוטו סרטן וקוקוס עם מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר 4 ליטר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הפלפל והבצל ומבשלים 3 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את האורז ומבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהאורז אטום.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
מוסיפים את היין ומבשלים ומערבבים עד שהוא נספג. מערבבים 2 כוסות של מרק חם לתוך תערובת האורז. מבשלים ומערבבים עד המרק נספג, שמירה על האורז ב מבשלים עדין. המשך לבשל ולהוסיף מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד שהוא נספג לאחר כל תוספת לפני הוספת יותר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את האספרגוס ואת בשר סרטנים עם תוספת מרק האחרון. מערבבים את הגבינה לתוך הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בשר סרטניםבשר סרטנים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
הסר את המחבת מהחום. לכסות ולתת לו לעמוד במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים את הריזוטו עם גבינה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.