ריזוטו עוף
ריזוטו עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 693 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, גבינת פרמזן, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: ריזוטו גרגיר הנחלים עם סקמפי וסקלופס-ריזוטו aux langoustines, קרסון et coquille סנט ז'אק, ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ו ריזוטו ללא גלוטן: ריזוטו זעפרן עם או בלי יין.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב את האורז, מרק פטריות, מרק עוף, פטריות, פלפל ירוק, בזיליקום, בצל, אורגנו, שום, פלפל שחור טחון וגבינת 1/4 כוס. מערבבים עד שכל החומרים מעורבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים את העוף על גבי התערובת ומכסים בנייר כסף. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את פירורי הלחם והגבינה שנותרה ומניחים בצד.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 שעה, להסיר מהתנור, לחשוף ומפזרים עם תערובת פירורי לחם שמורות. חזור לתנור ואפה, חשוף, במשך 20 דקות נוספות, או עד חום זהוב.