ריזוטו עם Edamame, ארוגולה & פורצ'יני נטול גלוטן, ומספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 46 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לכם אורז arborio, גבינת פרמזן, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ריזוטו חזיר פורצ'יני, ריזוטו פורצ'יני, ו ריזוטו פורצ'יני.
הוראות
1
מביאים פטריות ומים לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה. מכסים את המחבת ומסירים מהחום; מניחים לעמוד עד שהפטריות מתרככות, כ -10 דקות. קו מסננת בסדר רשת עם מגבת נייר רטובה ומניחים מעל כוס מדידה גדולה או קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
אבקת ציר עוף של גויה®
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את הפטריות והנוזל לתוך המסננת. שמור את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
להעביר את הפטריות ללוח חיתוך ולתת להתקרר מעט, ואז קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
הוסף מספיק מים לנוזל המתוח שווה 4 1/2 כוסות; להפריש את הפטריות והנוזל עבור שלב 4.מכסים edamame עם מים בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 2 דקות; להפריש במי הבישול.בינתיים, מניחים אורז ושאלוט בתבנית אפייה 3 ליטר רדודה שתתאים ולסובב כראוי במיקרוגל שלך. מערבבים בשמן עד שהאורז מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מורחים את האורז באופן שווה בצלחת ומיקרוגל, חשוף, על גבוה עד שהוא נראה אטום והוא רק מתחיל צבע אחד או שניים כתמים, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
מוסיפים גרידת לימון ומיץ, מלח, פלפל, פטריות קצוצות שמורות ומי פטריות; מערבבים יחד היטב. מיקרוגל על גבוה במשך 9 דקות. מערבבים היטב, ואז מיקרוגל עד האורז הוא רך אבל עדיין מוצק במרכז ורוב הנוזל נספג, 9 דקות יותר. בהתאם לכוח של המיקרוגל שלך, זמן הבישול האחרון זה ישתנה. לאחר 9 דקות, לבשל במרווחים של 3 דקות, לעצור כדי לערבב ולבדוק אורז עבור doneness.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
מסננים את edamame ולהוסיף ריזוטו יחד עם ארוגולה ופרמזן; מערבבים עד ארוגולה הוא נבול.