קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות40
ציון בריאות4
מגזין

ריזוטו עם Edamame, ארוגולה & פורצ'יני

ריזוטו עם Edamame, ארוגולה & פורצ'יני
ריזוטו עם Edamame, ארוגולה & פורצ'יני נטול גלוטן, ומספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 46 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לכם אורז arborio, גבינת פרמזן, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ריזוטו חזיר פורצ'יני, ריזוטו פורצ'יני, ו ריזוטו פורצ'יני.

הוראות

1
מביאים פטריות ומים לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה. מכסים את המחבת ומסירים מהחום; מניחים לעמוד עד שהפטריות מתרככות, כ -10 דקות. קו מסננת בסדר רשת עם מגבת נייר רטובה ומניחים מעל כוס מדידה גדולה או קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את הפטריות והנוזל לתוך המסננת. שמור את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
להעביר את הפטריות ללוח חיתוך ולתת להתקרר מעט, ואז קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
הוסף מספיק מים לנוזל המתוח שווה 4 1/2 כוסות; להפריש את הפטריות והנוזל עבור שלב 4.מכסים edamame עם מים בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 2 דקות; להפריש במי הבישול.בינתיים, מניחים אורז ושאלוט בתבנית אפייה 3 ליטר רדודה שתתאים ולסובב כראוי במיקרוגל שלך. מערבבים בשמן עד שהאורז מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מורחים את האורז באופן שווה בצלחת ומיקרוגל, חשוף, על גבוה עד שהוא נראה אטום והוא רק מתחיל צבע אחד או שניים כתמים, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
מוסיפים גרידת לימון ומיץ, מלח, פלפל, פטריות קצוצות שמורות ומי פטריות; מערבבים יחד היטב. מיקרוגל על גבוה במשך 9 דקות. מערבבים היטב, ואז מיקרוגל עד האורז הוא רך אבל עדיין מוצק במרכז ורוב הנוזל נספג, 9 דקות יותר. בהתאם לכוח של המיקרוגל שלך, זמן הבישול האחרון זה ישתנה. לאחר 9 דקות, לבשל במרווחים של 3 דקות, לעצור כדי לערבב ולבדוק אורז עבור doneness.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
מסננים את edamame ולהוסיף ריזוטו יחד עם ארוגולה ופרמזן; מערבבים עד ארוגולה הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
8
מגישים באופן מיידי.