ריזוטו עם אספרגוס, שומר, כרישה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו עם אספרגוס, שומר, כרישה. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו כרישה, נורת שומר, 8 כפית רוזמרין, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ריזוטו ירוק אביב עם אפונה, אספרגוס ושומר, תפוחי אדמה חדשים עם כרישה ושומר, ו שמיר מוקפץ וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים את הכרישה והשומר, ומטגנים במשך 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים את האורז, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים את היין, ומבשלים 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים 1 מרק כוס, ומבשלים עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את האספרגוס, רוזמרין, פלפל שחור, ומרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שכל חלק של המרק נספג לפני הוספת הבא (כ 15 דקות בסך הכל). מערבבים בגבינה מגוררת.