ריזוטו עם אפונה ופלפלים
ריזוטו עם אפונה ופלפלים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אורז arborio, פלפל, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דייסת אפונה חם (ריזוטו שיבולת שועל עם אפונה), ריזוטו עם אפונה וחזיר, ו ריזוטו עם יוגורט ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרק ומים בסיר בינוני; מניחים מעל חום בינוני. מכסים ומביאים לרתיחה; להפחית את החום לנמוך, ולשמור על חום. (לא להרתיח.)
מעיל סיר גדול עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני-נמוך עד חם.
מוסיפים אורז 1 תערובת מרק רותח כוס. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שרוב הנוזל נספג.
להוסיף 1 1/2 תערובת מרק כוסות, 1/2 כוס בכל פעם, בישול ערבוב כל הזמן עד כל תוספת 1/2 כוס נספג. מערבבים עגבניות.
מוסיפים 2 כוסות מרק תערובת, 1/2 כוס בכל פעם, בישול ערבוב כל הזמן עד כל תוספת 1/2 כוס נספג. (אורז יהיה רך ויהיה עקביות שמנת.)
מוסיפים אפונה ושאר החומרים, ערבוב עד גבינה נמסה; לשרת מיד.