ריזוטו עם ירקות האביב
ריזוטו עם ירקות האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חוטי זעפרן, ציר עוף, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו ריזוטו עם ירקות באביב חזיר מעושן, ריזוטו עוף עם ירקות באביב, ו צלעות כבש עם ירקות קלויים וריזוטו אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל שעועית במים רותחים 2 דקות.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
הסר עור חיצוני קשה מן השעועית; להשליך עורות. מבשלים אפונה במים רותחים 2 דקות.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
להביא ציר עוף תוצרת בית לרתיחה בסיר קטן (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים בצלצלים וגזר למחבת; מבשלים 4 דקות או עד למכרז, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אורז וזעפרן; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; לבשל 30 שניות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף 1 מלאי כוס; לבשל 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף מלאי שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של המניה נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות בסך הכל). מערבבים פול, אפונה, אספרגוס עם תוספת אחרונה של מלאי.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה, פטרוזיליה, מלח ופלפל.