ריזוטו עם כרישה ופטריות
ריזוטו עם כרישה ופטריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך אורז arborio, מראש פטריות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו כוסמת עם פטריות וכרישה, ריזוטו עם כרישה, פטריות שיטאקה, וכמהין, ו ריזוטו עם כרישה, פטריות שיטאקה, וכמהין.
הוראות
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני. (לא להרתיח.) לשמור על חום נמוך.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
להוסיף כרישה ופטריות; לטחון 5 דקות או עד כרישה רכים.
להוסיף אורז; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרווה ומרק חם, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שכל חלק של מרק נספג (כ 24 דקות בסך הכל). מערבבים בגבינה ופלפל.