ריזוטו עם לובסטר קוצני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו ריזוטו עם לובסטר קוצני. מתכון זה מכין 4 מנות עם 576 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורז ארבוריו, שמן זית, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. מתכונים דומים: לובסטר קוצני של קליפורניה על האש, לובסטר פסיפיק קוצני בגריל עשבי תיבול, ו ריזוטו קון ל ' ארגוסטה (ריזוטו לובסטר).
הוראות
הביאו 3 ליטר מים לרתיחה עם הבצל הקצוץ גס, הגזר ועלה הדפנה. הכן את אמבט הקרח. לצלול כל לובסטר לתוך המים הרותחים ומבשלים במשך 2 דקות.
להסיר ולצלול במי קרח 1 דקה.
מסננים ומניחים בצד. שמור על נוזל בישול הלובסטר חם על הכיריים.
במחבת 12 עד 14 אינץ 'עם דפנות 3 אינץ' מחממים את שמן הזית, הבצל הקצוץ דק ורסק העגבניות על אש בינונית עד לריכוך אך לא שחום, בערך 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את האורז, תוך ערבוב מתמיד, מבשלים עד אטום, כ 2 דקות.
מוסיפים את היין הלבן, ואז את נוזל הבישול של הלובסטר, מצקת אחר מצקת, עד לכיסוי האורז. להפוך את החום גבוה, תוך ערבוב מתמיד, ממשיכים לבשל, שמירה על רמת הנוזל בדיוק מעל רמת האורז, במשך 15 דקות.
מוציאים את הלובסטר מהקליפה שלו, קוצצים את הבשר לחתיכות בגודל 1 אינץ ' וזורקים לאורז. ממשיכים לבשל עד שהאורז רך אך עדיין אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאה ופטרוזיליה.