קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ובזיליקום

ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ובזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו עם מוצרלה טרי, עגבניות, בזיליקום. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, עגבניות ענבים, מרק ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ענבים ובזיליקום, ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ענבים ובזיליקום, ו Orecchiette עם עגבניות, מוצרלה טרי, בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מיקרוגל, חשוף, ב 2 דקות גבוהות או עד מכרז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
מרק מיקרוגל בקערת זכוכית ב 4 דקות גבוהות או עד חם. מערבבים אורז מרק חם לתוך תערובת בצל; מיקרוגל, חשוף, ב 10 דקות גבוהות. מערבבים ביין; מיקרוגל גבוה 10 דקות נוספות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב פעמיים. מערבבים עגבניות, בזיליקום ומלח. מקפלים בעדינות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.