קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

ריזוטו עם עגבניות, תירס ובזיליקום

ריזוטו עם עגבניות, תירס ובזיליקום
ריזוטו עם עגבניות, תירס ובזיליקום נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 385 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך גבינת פרמזן, יין, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. , שהוא מוצק. נסו ריזוטו עם תירס ובזיליקום, ריזוטו עגבניות ובזיליקום, ו ריזוטו תירס, אספרגוס ושעורה בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המים והחלב בסיר בגודל בינוני או בסיר, מחממים את המים והחלב לרתיחה. שמור את המחבת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ממיסים את החמאה בתבשיל גדול או במחבת על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את השום והאורז, מערבבים כל הזמן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
מוסיף את היין הלבן ומערבבים עד נספג לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
6
להתחיל להוסיף את תערובת מי חלב מחוממת 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות. המתן עד שכל תוספת נספגת כמעט לחלוטין לפני הוספת הבא. כאשר האורז מבושל במשך 15 דקות ורוב הנוזל כבר משולב, מוסיפים את גרעיני התירס ועגבניות יחד עם סוף תערובת מי החלב. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד האורז רך אבל עדיין לעיס מעט.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
אפונה גויה®אפונה גויה®
7
הריזוטו צריך לקחת 18 עד 20 דקות של בישול כולם ביחד. מערבבים בגבינת פרמזן, רוב הבזיליקום, והמלח והפלפל. כפית את הריזוטו מיד על צלחות, העליון עם גדילי בזיליקום הנותרים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.