ריזוטו עם צלפים ואספרסו
ריזוטו עם צלפים ואספרסו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 337 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך אבקת אספרסו טחון, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, אספרסו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף, עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, ו עוגיות אספרסו מקסיקניות עם זיגוג שוקולד אספרסו (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הצלפים בקערה קטנה ולכסות עם 2 סנטימטרים של מים.
מסננים וחותכים בגסות את הצלפים.
בינתיים, בסיר קטן, להרתיח את האספרסו מבושל על חום גבוה עד מופחת 2 כפות, על 5 דקות.
בסיר בינוני, להביא את המניה לרתיחה; לכסות ולשמור חם על חום נמוך. בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 2 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים במשך 2 דקות.
מוסיפים את פולי האספרסו וכוס 1 של המניה החמה ומבשלים על אש מתונה, תוך ערבוב מתמיד, עד לספיגה. חזור על התהליך באמצעות סך של 5 כוסות המניה ערבוב עד האורז הוא אל דנטה וקשור ברוטב שמנת, על 20 דקות בסך הכל.
הסר את הריזוטו מהחום וזרוק את פולי האספרסו. מערבבים את החמאה והגבינה; ואז מוסיפים את 1/4 כוס הנותרים של מלאי. מתבלים את הריזוטו במלח ופלפל וכפית על צלחות. פזר את הצלפים הקצוצים מעל הריזוטו ואת האספרסו המופחת סביבו.
מקשטים עם אבקת האספרסו ומגישים מיד.