ריזוטו עם שלוש פטריות
ריזוטו שלוש פטריות נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-55 מנות. מנה אחת מכילה 24 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם אורז arborio, פטריות פורטבלו, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים פטריות פורצ ' יני ומים להרתיח בסיר בינוני; מבשלים על חום נמוך 5 דקות. או עד פטריות מכרז. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר פטריות ללוח חיתוך.
מוסיפים מרק עוף לנוזל פטריות במחבת; מביאים רק לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות כדי לשמור על חום. קוצצים פטריות פורצ ' יני.
ממיסים חמאה במחבת גדולה עמוקה על חום בינוני.
להוסיף שאלוט; קוק ומערבבים 2 דקות.
להוסיף כפתור פטריות פורטבלו; לבשל ומערבבים 2 דקות. מערבבים פטריות פורצ ' יני; לבשל ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים אורז; מבשלים ומערבבים 1 דקות.
מוסיפים תערובת מרק חם 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת עד רוב הנוזל נספג. (זה ייקח בערך 20 דקות.) מערבבים ב 1/4 כוס גבינה; העליון עם שאריות גבינה ותימין.