קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות55
ציון בריאות0
מגזין

ריזוטו עם שלוש פטריות

ריזוטו עם שלוש פטריות
ריזוטו שלוש פטריות נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-55 מנות. מנה אחת מכילה 24 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם אורז arborio, פטריות פורטבלו, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים פטריות פורצ ' יני ומים להרתיח בסיר בינוני; מבשלים על חום נמוך 5 דקות. או עד פטריות מכרז. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר פטריות ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים מרק עוף לנוזל פטריות במחבת; מביאים רק לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות כדי לשמור על חום. קוצצים פטריות פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה עמוקה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להוסיף שאלוט; קוק ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
5
להוסיף כפתור פטריות פורטבלו; לבשל ומערבבים 2 דקות. מערבבים פטריות פורצ ' יני; לבשל ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוסיפים אורז; מבשלים ומערבבים 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
מוסיפים תערובת מרק חם 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת עד רוב הנוזל נספג. (זה ייקח בערך 20 דקות.) מערבבים ב 1/4 כוס גבינה; העליון עם שאריות גבינה ותימין.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום