קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

ריזוטו עם שרימפס מוקפץ, תירס ובזיליקום טרי

ריזוטו עם שרימפס מוקפץ, תירס ובזיליקום טרי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? ריזוטו עם שרימפס מוקפץ, תירס, בזיליקום טרי יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך בצל, עלי בזיליקום, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שרימפס מוקפץ עם עגבניות טריות, יין ובזיליקום, ריזוטו ארוגולן ובזיליקום פסטו עם פטריות מוקפצות, ו ריזוטו עם מוצרלה טרייה, עגבניות ענבים ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. בקערת ערבוב גדולה, לזרוק שרימפס עם 1 כף שמן זית, מלח ים, פלפל, ו 3 עלי בזיליקום. שרימפס מטוגנים ב 2 קבוצות, במידת הצורך, כדי למנוע צפיפות. מבשלים על 1 דקה לכל צד, ולהסיר מן המחבת; מניחים על מגש, לכסות באופן רופף, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להפחית את החום בינוני, וחום הנותרים שמן זית וחמאה באותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים בצל, ומטוגנים, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות או עד רך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים שום ופלפל אדום, ומטוגנים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מביאים מרק לרתיחה בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כבה חום, לכסות, ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים אורז לתערובת בצל, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד דגנים מצופים היטב ואת החיצוניות להפוך שקוף. (אל תתנו אורז חום.)
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
מוסיפים יין לבן ומבשלים 30 שניות או עד שרובו מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
8
מוסיפים 1 מרק עוף כוס, ומערבבים כל הזמן עד נספג בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
9
מוסיפים מרק נוסף במרווחים של 1 כוסות, מערבבים לאחר כל תוספת עד שרוב המרק נספג. להפסיק להוסיף מרק כאשר אורז נראה רווי. (ייתכן שלא צריך את כל 5 מרק כוסות.) לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 20 עד 25 דקות או עד אורז רך וקרם אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
מערבבים תירס, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד מחומם דרך. מערבבים שרימפס וכל מיצים שנאספו. להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד חם, לא יותר מ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
11
להוסיף קצת יותר מרק עוף אם ריזוטו מקבל יבש מדי.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
12
הסר מהחום, ומערבבים 1/4 כוס פרמזן ובזיליקום שנותר. מתבלים עם מלח ים ופלפל נוספים, אם תרצה בכך. למעלה עם שאר פרמזן, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
13
מבחן קצה המטבח: "Chifponade" אולי נשמע מפואר וצרפתי, אבל זה רק דרך מהירה, קלה לחתוך דק, אפילו רצועות בזיליקום או כל ירוק עלים אחרים: מחסנית העלים, לגלגל אותם לאורכו (כמו סיגר), בזהירות לקצוץ לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
הכף: כפית רגילה תעבוד, אבל כפית ריזוטו תקבל את התוצאות המכרז שאתה מחפש. אורז עובר דרך החור של הכף במקום לקבל מעוך.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
האורז: ברגע שהאורז הופך מבריק ושקוף, הוא מצופה במלואו בשמן זית וחמאה ומוכן לנוזל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
המרק: לשמור אותו חם! לקבלת ספיגה מקסימלית ומרקם שמנת, ודא מרק העוף הוא עדיין חם כאשר הוא הוסיף ריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo