ריזוטו פטריות
ריזוטו פטריות נטול גלוטן, מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם ירקות, גבינת פרמזן, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את פטריות פורצ ' יני ו 1/2 כוס מים חמים. להשרות במשך 30 דקות כדי לרכך.
מסננים את הפטריות, שומרים את הנוזל, ואז קוצצים את הפטריות.
מניחים את המניה בסיר ולהביא רק simmer.In סיר גדול מעל חום בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה עם שמן זית.
מוסיפים את הבצל ואת sauté עד רך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות, קורנית ומבשלים, ערבוב, כ 4 דקות. מערבבים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד הגרעינים חמים מצופה בשמן, על 2 דקות.
מוסיפים את היין וממשיכים לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג.
הוסף את מלאי פטריות נוזלי ירקות, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ולוודא הנוזל נספג לפני הוספת יותר. כאשר האורז מבושל למחצה, מתבלים במלח ופלפל. הריזוטו נעשה כאשר גרגרי האורז הם שמנת בצד החיצוני, מוצק, עדיין רך לנשוך, 20 עד 25 דקות. אורז משתנה, אז ייתכן שלא צריך את כל המניות, או ייתכן שתצטרך יותר. אם נדרש יותר נוזל, השתמש במים חמים.
הסר את הריזוטו מהחום. מערבבים בחמאה הנותרת והגבינה. כפית את הריזוטו לקערות ומגישים מיד.