ריזוטו פטריות
אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות.
הוראות
מטגנים את הפטריות: ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פטריות בצלצלים וטוגנים כ 5 דקות (אם באמצעות chanterelles, sauté יבש הראשון במשך דקה או שתיים ולתת את הפטריות לבשל במיצים שלהם לפני הוספת החמאה).
מוסיפים את האורז ומערבבים לשלב.
מוסיפים ברנדי, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את הנוזל בחצי, כ 3-4 דקות.
מלאי מבעבע, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מספיק כדי לשמור על האורז מדבק לקצוות של המחבת. מערבבים את האורז כמעט כל הזמן ערבוב רפידות את העמילן מהאורז, מה שהופך את רוטב שמנת אתה מחפש בריזוטו.
חכה עד המניה נספגת כמעט לחלוטין לפני הוספת 1/2 כוס הבאה.
תהליך זה ייקח בערך 25 דקות. האורז צריך להיות רק מבושל מעט לעיס.
בגבינת הפרמזן ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה קצוצה או עירית.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון