ריזוטו פטריות
ריזוטו פטריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 349 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרמזן רג'יאנו, מלח ופלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מארון בישול יש 98086 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים את פטריות פורצ ' יני מיובש במלאי ולתת לשבת במשך 20-30 דקות.
בינתיים, להמס את החמאה במחבת על חום בינוני.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד במכרז, על 5-7 דקות.
מוסיפים את הפטריות הטריות והטריות עד שהן הופכות למכרז ומשחררות את הלחות שלהן, בערך 10-15 דקות.
מוסיף את השום ואת הקורנית ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
בשלב זה פטריות מיובשים צריך להיות נחמד ורך כל כך להסיר אותם מהמלאי, לסחוט לנקז ולשמור את כל הנוזל.
קוצצים את הפטריות המשופצות ומוסיפים אותן למחבת הרוטב.
מוסיף את האורז וטוסט עד שהוא מתחיל להפוך שקוף, על 1-3 דקות.
מוסיפים את היין הלבן, מבשלים את תחתית המחבת ומבשלים תוך ערבוב עד שהיין נעלם. 1
מערבבים את המניה כי הפטריות היו ספוג עם כוס נוספת של מלאי ולהוסיף אותו למחבת רוטב 1/2 כוס בכל פעם תוך ערבוב עד שהוא נעלם. 1
מוסיפים את החמאה ואת פרמזן רג ' יאנו ומערבבים עד שהוא נמס. 1
מתבלים במלח ופלפל ומגע של שמן כמהין. 1
מגישים מקושטים בפטרוזיליה.