ריזוטו פטריות מתכון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורז arborio, פטריות פורצ'יני, פטריות פורטובלו ופטריות קרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ Foodnetwork יש 45 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות (מתכונים דומים).
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מוסיפים את האורז ומערבבים במהירות עד שהוא מצופה היטב אטום, 1 דקה. צעד זה מבשל את הציפוי העמילני ומונע את הדגנים מלהידבק. מערבבים ביין ומבשלים עד שהוא כמעט כל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מוסיף את המרק שנותר, 1 כוס בכל פעם. המשך לבשל ומערבבים, המאפשר את האורז לספוג כל תוספת של מרק לפני הוספת יותר. הריזוטו צריך להיות מעט מוצק וקטיפתי, לא רגשני.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.