ריזוטו פטריות מתכון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורז arborio, פטריות פורצ'יני, פטריות פורטובלו ופטריות קרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ Foodnetwork יש 45 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את מרק העוף בסיר בינוני וחמים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף 1/2 בצל ו 1 שום שן, לבשל, ערבוב, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הפטריות הטריות, עשבי תיבול וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פנה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
5
לטגן במשך 3 עד 5 דקות עד השחמה קלה, העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
טפטוף בשמן כמהין ואז להוסיף את פטריות פורצ ' יני מיובשים אשר שוחזרו ב1 כוס מרק עוף חם. מתבלים שוב במלח ופלפל סדוק טרי.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשות
פלפל סדוק
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שמן כמהין
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
לטגן 1 דקה לאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.
8
מעיל סיר עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
9
לטגן את הנותרים 1/2 בצל ושום שן.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים את האורז ומערבבים במהירות עד שהוא מצופה היטב אטום, 1 דקה. צעד זה מבשל את הציפוי העמילני ומונע את הדגנים מלהידבק. מערבבים ביין ומבשלים עד שהוא כמעט כל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
עכשיו, עם מצקת, להוסיף 1 כוס מרק חם לבשל, ערבוב, עד שהאורז ספג את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
מצקת
12
מוסיף את המרק שנותר, 1 כוס בכל פעם. המשך לבשל ומערבבים, המאפשר את האורז לספוג כל תוספת של מרק לפני הוספת יותר. הריזוטו צריך להיות מעט מוצק וקטיפתי, לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
13
מעבירים את הפטריות לתערובת האורז. מערבבים בגבינת פרמזן, לבשל בקצרה עד מומס. למעלה עם טפטוף של שמן כמהין ופטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.