קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ריזוטו פטריות בר ויין אדום

ריזוטו פטריות בר ויין אדום
ריזוטו פטריות בר ויין אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 409 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, בצל, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות בר ויין אדום, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא את ציר העוף לרתיחה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
4
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
5
מוסיף את היין ומבשל, ערבוב עד היין נספג.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
6
הוסף 1 כוס של המניה החמה ומבשל על חום מתון, תוך ערבוב כל הזמן, עד נספג כמעט. המשך להוסיף את מלאי 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן, עד שהוא נספג כמעט בין תוספות. הריזוטו נעשה כאשר האורז הוא אל דנטה מושעה ברוטב עבה, שמנת, על 20 דקות בסך הכל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
מלאימלאי
אורזאורז
7
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הפטריות ואת השאלוט, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, מתערבבים מדי פעם, עד מתרככים ומשחימים, כ -10 דקות. לגרד את הפטריות לתוך הריזוטו ומערבבים את הגבינה והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
שאלותשאלות
גבינהגבינה
9
מגישים באופן מיידי.