ריזוטו פטריות ואביב ירקות
ריזוטו פטריות ואביב ירקות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 607 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. זה מושלם עבור אביב. , שהוא מוצק. נסו ריזוטו ירקות האביב, ריזוטו ירקות האביב, ו ריזוטו ירקות האביב (מתכונים דומים).
הוראות
אספרגוס לחתוך רק מתחת לקצות, ואז בזווית במרווחים של 1/4 אינץ', זורק את החלק וודי בתחתית. תניח בצד.
מביאים מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפיות מלח. שמור על רתיחה נמוכה.
מחממים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים פטריות. מבשל, ערבוב מדי פעם, עד פריך משחימים. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
בסיר גדול, להוסיף עוד 2 כפות של החמאה על חום בינוני גבוה ולתת חום מעט עד אגוזים.
מוסיפים את השאלוט לסיר ומבשלים עד שקוף, על 2 דקות.
מוסיפים את האורז ומערבבים כך שהוא מצופה בחמאה ומבריק, על 1 דקה. מערבבים את הנותרים 2 1/2 כפיות מלח.
מוסיפים את ורמוט ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהוא נספג על ידי האורז.
מוסיפים את קפיצי הקורנית. מצקת בערך 1/2 כוס מים רותחים ומערבבים כל הזמן, עד שהאורז שוב סופג את הנוזל, התאמת החום כדי לשמור על רתיחה עדינה. המשך לשפוך כ 1/2 כוס מים בכל פעם, ערבוב בין תוספות ולתת את האורז לספוג את הנוזל לפני הוספת יותר.
כאשר האורז ספג כמחצית מהמים (כ -10 דקות לתוך תהליך הבישול), מערבבים בגרידת לימון. המשך ערבוב והוספת מים, 5 דקות יותר.
הוסף אספרגוס. כאשר האורז הוא רך אבל אל דנטה, לאחר 20 או כך דקות של זמן בישול, להפסיק להוסיף מים. לנצח במרץ בחמאה וגבינה הנותרים.
מוסיפים את הפטריות, אפונה ומיץ לימון ומערבבים רק עד מחומם דרך.
תן לריזוטו לנוח לרגע או משהו כזה לפני ההגשה. מחלקים בין 4 קערות חמות, לטחון כמות נדיבה של פלפל על כל אחד, ומגישים.